19/01/2024
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΚΑΓΚΟΥΡΟ 2024
ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ: ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ - ΚΑΓΚΟΥΡΟ 2024


Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο, 30 Μαρτίου 2024 στις 9 το πρωί, θα διεξαχθεί ο Διεθνής Μαθηματικός Διαγωνισμός «Καγκουρό» με φυσική παρουσία των μαθητών/τριών στα Κέντρα Εξέτασης,


Το σχολείο μας για 13η συνεχόμενη φορά θα είναι Εξεταστικό Κέντρο του Διαγωνισμού.


Σας παραθέτουμε τις πιο κάτω πληροφορίες για τον Διεθνή Μαθηματικό Διαγωνισμό Καγκουρό! Παρακαλούμε πολύ για όποιο παιδί θέλει να πάρει μέρος θα πρέπει να συμπληρώσετε την "Αίτηση Εγγραφής" (επισυνάπτεται) και να μας τη στείλετε στο σχολείο μαζί με τη συνδρομή (12,50 ευρώ), μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024.


Ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού

Ο διαγωνισμός θα γίνει με φυσική παρουσία των μαθητών την 30 Μαρτίου 2024, ημέρα Σάββατο και ώρα 9:00 το πρωί. Η διάρκειά του είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.


Πληροφορίες/Εγγραφές

Οποιοσδήποτε μαθητής από Β΄ Δημοτικού έως Γ΄ Λυκείου μπορεί να πάρει μέρος στον διαγωνισμό και μπορεί να εγγραφεί, μέχρι τις 08 Μαρτίου 2024.

Το αντίτιμο της εγγραφής είναι 12,50 €. Τονίζουμε όμως ότι έχει να λαμβάνει, πέρα από την συμμετοχή στον Διαγωνισμό, εκπαιδευτικό υλικό που ξεπερνά κατά πολύ το ποσό που καταβάλει.


Ακύρωση εγγραφής

Μαθητές που θα εγγραφούν (δηλαδή έχουν πληρώσει τη συνδρομή τους) και αργότερα αλλάξουν γνώμη, μπορούν να ζητήσουν να ακυρωθεί η εγγραφή τους. Όμως πρέπει να το ζητήσουν μέχρι την στιγμή που ο Υπεύθυνος Εξέτασης θα μας ενημερώσει (τρεις εβδομάδες πριν από τον διαγωνισμό) για το πλήθος των εγγεγραμμένων μαθητών στο Κέντρο του. Στην περίπτωση αυτή όσοι ακυρώσουν την εγγραφή τους θα πάρουν πίσω όλα τα χρήματα που έχουν καταβάλει. Δυστυχώς δεν μπορούν αργότερα να γίνουν δεκτές άλλες ακυρώσεις διότι α) εκδίδεται απόδειξη της Εφορίας η οποία περιέχει ΦΠΑ το οποίο χρεώνεται στο «Καγκουρό» και β) τα δώρα των μαθητών είναι καθοδόν.


Μαθητές που εγγράφονται αλλά δεν συμμετέχουν στην εξέταση

Μαθητές που θα εγγραφούν, αλλά τελικά δεν συμμετάσχουν στον διαγωνισμό για οποιοδήποτε λόγο, θα πάρουν όλα τα δώρα που δικαιούνται οι συμμετέχοντες, εκτός από τη Βεβαίωση Συμμετοχής.


Θέματα στην αγγλική εκδοχή

Φέτος δίνεται η δυνατότητα οι μαθητές σας να λάβουν τα θέματα του διαγωνισμού στην Αγγλική τους εκδοχή. Αν επιθυμείτε την Αγγλική εκδοχή των θεμάτων, παρακαλώ να μας ειδοποιήσετε μέσω της αίτησης.


Email για κάθε μαθητή/τρια στην αίτηση

Κατά την διάρκεια των εγγραφών παρακαλούμε να σημειώνετε τόσο το κινητό τηλέφωνο όσο και ένα e-mail για κάθε μαθητή. Τα e-mail πρέπει να είναι διαφορετικά από μαθητή σε μαθητή, ακόμη και μεταξύ αδελφών. Τα κινητά και τα e-mail τα δηλώνετε για την καλύτερη επικοινωνία μας. Παρακαλούμε να κάνετε έλεγχο ότι τα εκάστοτε e-mail είναι σωστά και ενεργά.


ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ