26/04/2018
Ο ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟΣΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΣ 27ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2018


Το Κολλέγιο Ρόδου για 14η συνεχή χρονιά ορίστηκε ως εξεταστικό κέντρο για τη διεξαγωγή του Πανελλήνιου Διαγωνισμού των Βιβλιοδρομιών την Παρασκευή  27/4/2018 και ώρα 17.30.

Ο κ. Τσακογιάννης υπεύθυνος της διοργάνωσης του Διαγωνισμού των Βιβλιοδρομιών του Κολλεγίου «Ελευθέριος Γείτονας», ενημέρωσε τη Διεύθυνση του Κολλεγίου Ρόδου, για τις συμμετοχές,  τον τόπο και χρόνο διεξαγωγής.

Όπως είναι γνωστό ο Διαγωνισμός των Βιβλιοδρομιών πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και διεξάγεται από τα «Εκπαιδευτήρια Γείτονα», σε όλη την Ελλάδα και αφορά μαθητές των τάξεων Δ,Ε και ΣΤ Δημοτικού.

Η κα. Ανδριάννα Δρακάκη Εκπαιδευτικός των Εκπαιδευτηρίων Γείτονα ορίστηκε ως υπεύθυνη διενέργειας του Διαγωνισμού και στο πλαίσιο της αρμοδιοτήτων της, θα δώσει τα θέματα στους μαθητές και στη συνέχεια μετά τη λήξη του Διαγωνισμού θα μεταφέρει τα θέματα στην Αθήνα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η βαθμολόγηση.

Κατόπιν αυτών παρακαλούμε τους γονείς και τους Εκπαιδευτικούς να βρίσκονται στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου Ρόδου – Εκπαιδευτήρια «ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ» στις 17.00 ώρα την Παρασκευή 27 Απριλίου.