01/06/2017
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΜΟΣΧΟΣ ΚΑΝΤΗΣ ΣΤΟ AQUATHLON ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΡΟΔΟΥ
Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΡΙΑΘΛΟΥ ΜΟΣΧΟΣ ΚΑΝΤΗΣ ΣΤΟ AQUATHLON ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΡΟΔΟΥ


Μια ξεχωριστή μέρα βίωσαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων Ρόδου ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ σήμερα 31 Μαΐου διότι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο ετήσιο «AQUATHLON» που περιλαμβάνει αγωνίσματα στο τρέξιμο σε χορτάρι και στην κολύμβηση.

Τους αγώνες τίμησε με την παρουσία του ο Ρόδιος Πρωταθλητής Τριάθλου κος Μόσχος Καντής, ο οποίος μίλησε στα παιδιά για τα ιδανικά του αθλητισμού, την χαρά της συμμετοχής στους αγώνες, της ευγενούς άμιλλας και την προσπάθεια που απαιτείται για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ο αθλητισμός είναι μικρογραφία της ζωής διότι πρέπει  να αγωνίζεσαι για να πετύχεις ένα στόχο».

Ιδιαίτερη εντύπωση έκανε το γεγονός ότι ο κος Μόσχος Καντής επισήμανε την αξία της Διατροφής, στην προπόνηση και στη ζωή μας. Είπε στα παιδιά να προτιμούν τα φρούτα, τα λαχανικά και τις σαλάτες. Επίσης καθοδήγησε τα παιδιά μαζί με τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής που διοργάνωσαν τους αγώνες (κ. Καρίκη Παναγιώτη, κ. Σείτη Νίκο και Κατερίνα) στον τρόπο με τον οποίο θα τρέχουν, στην κατανομή δυνάμεων και στην τεχνική της κολύμβησης.

Στο τέλος των αγώνων ο Μόσχος Καντής μαζί με τον Διευθυντή κ. Σπύρου Σπύρο και τους Δασκάλους επέδωσε παρουσία των γονέων τα διπλώματα συμμετοχής. Για τους αγώνες ενημερώθηκε και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Τριάθλου κος Χρήστος Γαρέφης που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη.

Το επόμενο μεγάλο αθλητικό ραντεβού των μαθητών είναι την Τετάρτη 7/6 στο Μαραθώνιο Κολύμβησης στο Γκόλφ Αφάντου.