20/03/2017
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟN ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΥ
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟN ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΟΥ


Η Διεύθυνση του Κολλεγίου συγχαίρει θερμά τον διευθυντή του Δημοτικού, κ. Σπύρου Σπύρο, για την εισήγησή του στο 1ο Συνέδριο του Κέντρου Έρευνας και Αξιολόγησης Σχολικών Βιβλίων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων του Τομέα Παιδαγωγικής της Φιλοσοφικής Σχολής του Α.Π.Θ. (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) με θέμα: «Έρευνα προγραμμάτων σπουδών και σχολικών βιβλίων».

Ο κ. Σπύρου Σπύρος είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού διπλώματος "Επιστήμες της Αγωγής - Εκπαίδευση με τη χρήση Νέων Τεχνολογιών" και τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε συνεργασία με τον κ. Αλιβίζο (Λοϊζο) Σοφό, πρόεδρο του Π.Τ.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Αιγαίου και  διευθυντή ΜΠΣ "Επιστήμες της Αγωγής - Εκπαίδευση με χρήση Νέων τεχνολογιών" και του εργαστηρίου "Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων στην εκπαίδευση". Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας ετοίμασαν και παρουσίασαν στο συνέδριο την  εισήγηση με θέμα: «Τα σχολικά εγχειρίδια φτάνουν στο τέλος τους; Τα θετικά και τ’ αρνητικά της Ψηφιακής Μετάβασης των Σχολικών Εγχειριδίων. Η περίπτωση των Ψηφιακών - Διαδραστικών Σχολικών Εγχειριδίων και των Σχολικών Εγχειριδίων Επαυξημένης Πραγματικότητας».

Το συνέδριο διεξήχθη Κέντρο Διάδοσης Ερευνητικών Αποτελεσμάτων (ΚΕ.Δ.Ε.Α) (κόκκινο κτήριο) στις 17-19 Μαρτίου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Η Διεύθυνση του Κολλεγίου του εύχεται Καλή Σταδιοδρομία και σ' αυτό το μονοπάτι που επέλεξε να ακολουθήσει!