07/06/2013
ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ.
ΠΡΩΤΟ   ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ  ΣΕ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ ΡΟΔΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ.


Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ Kidsfun.gr ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2001 με αφορμή τα Γενέθλια του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν έχοντας πάντα τον ίδιο στόχο:

‘’Να δίνει κάθε χρόνο στα παιδιά του Δημοτικού την ευκαιρία, να συμμετέχουν, να δημιουργούν και να αναπτύσσουν τα ταλέντα τους’’
Η προσπάθεια για βελτίωση και εξάπλωση του Θεσμού του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Παραμυθιού είναι συνεχής. Αυτό καταδεικνύεται και από τις συμμετοχές των σχολείων και των Παιδιών. Από 400 συμμετοχές το 2002 φτάσαμε στις 20,000 φέτος. Η θετική αντιμετώπιση του Θεσμού από Παιδιά και εκπαιδευτικούς σε όλη την Ελλάδα μας οδηγεί να πάρουμε αποφάσεις που εξασφαλίζουν τη συνέχιση του. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η απόφαση για τη σύσταση ‘’Επιτροπής Διοργάνωσης του Διαγωνισμού’’.

ΣΚΟΠΟΣ
Σκοπός της Επιτροπής Διοργάνωσης του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Παραμυθιού, είναι η συνέχιση, βελτίωση, εξέλιξη και αναβάθμιση του Θεσμού, με στόχο να δίνει κάθε χρόνο στα Παιδιά του Δημοτικού, σε όλη την Ελλάδα, την ευκαιρία, να συμμετέχουν, να δημιουργούν και να αναπτύσσουν τα ταλέντα τους.

Στην διάρκεια της 12ης ΓΙΟΡΤΗΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ kidsfun.gr - ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013 απονεμήθηκαν τα ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΙΣΩΠΟΣ 2013 στα Παιδιά που ξεχώρισαν με τα παραμύθια που έγραψαν.

Ο δικός μας Φλάγκος Μιχαήλ Φανούριος της ΣΤ Δημοτικού βραβεύτηκε με το ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΒΡΑΒΕΙΟ  - ΑΙΣΩΠΟΣ 2013.

Συγχαρητήρια, πάντα επιτυχίες και καλή πρόοδο!