23/03/2011
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ-ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ


Για μία ακόμη φορά το Κολλέγιο Ρόδου πρωταγωνίστησε στις εκδηλώσεις της Παγκόσμιας Ημέρας Γαλλοφωνίας, οι οποίες διοργανώνονται κάθε χρόνο και στην πόλη μας υπό την αιγίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου, της Γαλλικής Πρεσβείας και με την επίσημη συμμετοχή του Κολλεγίου Ρόδου, το οποίο είναι συνεργάτης του Γαλλικού Ινστιτούτου.
 Το Σάββατο 19 Μαρτίου έλαβε χώρα στις κτιριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Αιγαίου ο καθιερωμένος διαγωνισμός Ορθογραφίας, στον οποίο το Κολλέγιο Ρόδου απέσπασε για πολλοστή φορά τα πρώτα βραβεία ανάμεσα σε μαθητές και μαθήτριες όλων των Δημοτικών και Γυμνασίων της Ρόδου.
 Αναλυτικότερα οι νικητές μαθητές και μαθήτριες του Κολλεγίου Ρόδου είναι :
 ΑΡΧΑΡΙΟΙ
 1ο
 Βραβείο
 Αλεβίζου Κατερίνα,
 
 Στ΄ Δημοτικού
 
 ΚΕΦΑΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
 ΚΑΤΣΑΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΒΑΛΙΑ
 ΠΑΓΚΑ-ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΛΙΝΑ
 ΚΟΥΚΟΥΛΙΔΗ ΣΟΦΙΑ
 ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΜΑΡΙΤΑ
 ΑΛΕΒΙΖΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ
 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 ΝΙΚΟΛΗ ΕΛΕΝΗ
 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
 ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ
 
 
 Την Κυριακή 20 Μαρτίου ακολούθησαν στο κτίριο του 7ου Γυμνασίου οι εορταστικές εκδηλώσεις για Παγκόσμια ημέρα Γαλλοφωνίας, στην οποία το Σχολείο μας αντιπροσώπευσε όλη η τάξη των Γαλλικών της Ε΄ Δημοτικού, παρουσιάζοντας με την μορφή Μουσικού Θεατρικού Δρώμενου γαλλικό τραγούδι και αποσπώντας για μία ακόμη φορά κολακευτικά σχόλια για την εμφάνιση της.
 
 Η ομάδα των καταπληκτικών παιδιών αποτελείτο από τους
 ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΤΩΝΗΣ
 ΜΠΑΚΙΡΗ ΖΩΗ
 ΜΠΑΚΙΡΗ ΜΑΝΩΛΗΣ
 ΡΑΜΜΟΥ ΠΕΡΣΑ
 ΜΑΥΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 ΚΕΦΑΛΑΚΗ ΣΟΦΙΑ
 ΠΕΡΓΑΝΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
 ΚΑΤΣΑΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
 ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
 ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΑΛΙΝΑ
 
 Η εκπαιδευτική κοινότητα του Κολλεγίου Ρόδου συγχαίρει τόσο τα παιδιά όσο και τους γονείς και κηδεμόνες τους για τις επιτυχίες και την άψογη εμφάνιση τους.