21/12/2010
ΚΥΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ ΡΟΔΟΥ


Τι σχέση μπορεί να έχουν η Χιονάτη και οι επτά νάνοι, ο Τζεπέτο και ο Πινόκιο, η Κοκκινοσκουφίτσα και ο κακός Λύκος με τον Αη Βασίλη, τους καλικάτζαρους, τους τάρανδους, κάποιους άλλους νάνους και τους καλαντάδες;

 Καμία, θα απαντήσετε σίγουρα!!!

 Όμως, στα Τρελά όνειρα της Χρυσάνθης όλοι οι παραπάνω ήταν οι πρωταγωνιστές ενός μοναδικού χριστουγεννιάτικου παραμυθιού, το οποίο απόλαυσαν εκατοντάδες γονείς το περασμένο Σαββάτο στο Αμφιθέατρο του Κολλεγίου Ρόδου.

 Ένα χριστουγεννιάτικο παραμύθι που γεννήθηκε στα παρασκήνια του Κολλεγίου τις τελευταίες εβδομάδες και οδήγησε όλες τις φιγούρες αγαπημένων παραμυθιών σε μία κοσμοϊστορική συνάντηση.

 Και για όσους αναρωτιούνται πώς δένουν όλα αυτά τα πρόσωπα μεταξύ τους. Τρελά ήταν τα όνειρα της Χρυσάνθης και στις τρέλες δεν βάζεις ποτέ όρια!!!

 Την παράσταση προετοίμασαν οι μαθητές της Πρώτης και Δευτέρας Δημοτικού και της Τρίτης Γυμνασίου σε συνεργασία με τη Θεατρική Ομάδα του Κολλεγίου και ήταν μία απρόσμενη, κυριολεκτικά, παράσταση με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές, μία παράσταση δώρο από τα παιδιά σε όλους εμάς που έχουμε ανάγκη τη χαρά, το γέλιο και πάνω από όλα την αγάπη.

 Πρίν από την παράσταση, έγινε και η απονομή των πτυχίων της Γερμανικής Γλώσσας Β1 και Β2 των παιδιών του Κολλεγίου.

 Μία ακόμη ανατρεπτική παράσταση, του Νηπιαγωγείου αυτή την φορά, με τίτλο
 Τα παιδιά και οι καλικάτζαροι σώζουν τα Χριστούγεννα
 γέμισε για μία ακόμη φορά ασφυκτικά το Αμφιθέατρο του Κολλεγίου, ενώ ακολούθησε Bazaar κατασκευών των ίδιων των παιδιών του Νηπιαγωγείου

 Η κοινότητα του Κολλεγίου ένιωσε για μία ακόμη φορά ιδιαίτερη χαρά, όχι μόνο για το γεγονός ότι τα θεατρικά έργα υπήρξαν πνευματικό προϊόν των ανθρώπων του, αλλά και για το γεγονός ότι έτυχαν της θερμής υποδοχής όλων όσων τα παρακολούθησαν.

 Απόσπασμα του θεατρικού έργου του Γυμνασίου σε συνεργασία με την Χορωδία του Κολλεγίου θα παρουσιαστεί την Τετάρτη 12 και μισή το μεσημέρι στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ρόδου, σε μια προσπάθεια των παιδιών να χαρίσουν το χαμόγελό τους σε εκείνους που το έχουν περισσότερο από όλους ανάγκη και να απαλύνουν, έστω και για λίγο, τον ανθρώπινο πόνο.

 Οι εκδηλώσεις του Κολλεγίου ολοκληρώνονται την Πέμπτη το πρωί στις έντεκα και μισή στην Πλατεία Κύπρου με τα καθιερωμένα, εδώ και μία επταετία, Χριστουγεννιάτικα Δρώμενα της Πλατείας Κύπρου.

 Στη συνέχεια, τα παιδιά της Χορωδίας θα ξεκινήσουν ένα μικρό οδοιπορικό στις γειτονιές της πόλης μας, συμβάλλοντας για μία ακόμη φορά στο εορταστικό κλίμα που τόσο χρειάζεται η κοινωνία μας σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
 
imacillin granulat imacillin amoxicillin imacillin innhold