Νέο ρολόι με χρυσή λεπτή θήκη κυκλοφόρησε από το Mido

Σήμερα, αυτό το ρολόι είναι το επίσημο μοντέλο: M016.230.36.031.00. Αυτή η διάμετρος τραπεζιού ρολογιών 33 mm, είναι ένα ρολόι κυρίες ρεπλίκα, λεπτό μέγεθος για τον γυναικείο καρπό είναι πολύ κατάλληλο. γκρίζο επιλογέα με ροζ χρυσό περίπτωση, σατινέ μινιμαλιστική ατμόσφαιρα, δείχνουν γυναίκες ευγενείς ιδιότητες. Όταν χρησιμοποιείτε γκρίζο επιλογέα με υποκείμενα χέρια και δείκτες ώρας, καθαρίστε την οθόνη. Παρακολουθήστε τα ωτία συμπαγή, και η θήκη της ενσωματωμένα σε χυτά, και μετά από προσεκτική λείανση, υφή επιφάνειας και συνεπής περίπτωση, σύγκλιση αρμονία? και λαβές στις άκρες μετά από λείανση πλοκάμια στρογγυλά, πλήρεις λεπτομέρειες του γραφείου για την κατανόηση της μάρκας. Αυτό το ρολόι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι για την κατασκευή της θήκης, το εξωτερικό στρώμα χρυσού, πολυτέλειας και χρώματος. Και μια ταιριαστή μαύρη δερμάτινη θήκη με λουρί και αρμονία, γεμίζοντας την κομψή ιδιοσυγκρασία, πολύ συνεπής με τις απαλές κομψές γυναίκες. Στην κορυφή της στεφάνης υπάρχει Mido αγγλικό όνομα, επισημάνετε το εμπορικό σήμα σχετικά με τις λεπτομέρειες της θεραπείας.

Watch κορώνα είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, οπότε η κοίλη αυλάκωση, μπορείτε να πάρετε κάποια προστασία. Crown διακοσμημένο με αυλακωμένη πλευρά, και μετά από προσεκτική λείανση, όχι μόνο εύκολο να κατανοήσουν, και να πάρετε την άνεση. Ο τόνος του κλασικού μαύρου ιμάντα, και η χρυσή θήκη με αρμονία, η φυσική του υφή, καινοτομούν σε μια κομψή ατμόσφαιρα. Παρακολουθήστε με ένα δερμάτινο λουρί υλικό, λουρί κόβοντας λογικό, μαλακό και σκληρό, όχι μόνο συντονισμό αλλά και άνετο να φορέσει στον καρπό. Οθόνη διάμετρος θήκης 33 mm και πάχος 10,53 mm, μέσου μεγέθους, πολύ κατάλληλο για γυναίκες. Στιλβωμένη και βουρτσισμένη θήκη και στιλβωμένη στεφάνη ισχυρή αίσθηση ιεραρχίας, η χρυσή έχει ευγενή χαρακτηριστικά και έτσι παρακολουθεί εξαιρετικά εντυπωσιακά. Καλέστε το παράθυρο προβολής και προβολής ημερομηνιών εβδομάδας τριών ωρών, αυτές οι δύο λειτουργίες μπορούν να σας προσφέρουν εξαιρετική ευκολία στην καθημερινή ζωή. Και να παρακολουθήσετε εξαιρετικά στενό πλαίσιο, κλήση μόνο έδωσε περισσότερο χώρο και την ευκολία στο πλάι του χρόνου ανάγνωσης.

Ασημί σατέν που δείχνει μια όμορφη ακτινική υφή, ο χρυσός δείκτης τοποθετείται με μια λευκή επίστρωση, μαύρο και άσπρο εξωτερικό ψηφιδωτό ψηφιδωτό, χρυσή τομή και γκρίζα βάση, λευκή κλίμακα λεπτού στίβου. Κάντε ξεχωριστά χρώματα με πιο έντονη εμφάνιση, ωστόσο δεν είναι μονότονη. Πτυσσόμενο άνοιγμα και κλείσιμο κούμπωμα βολικό, πιο βολικό να φορέσει? όταν φοριέται, αναδιπλώνεται κούμπωμα κρυμμένο κάτω από το λουρί, επομένως ρολόι φαίνεται πιο όμορφο και κομψό.

Τρία η ώρα της κλήσης της εβδομάδας και της ημερομηνίας δείχνουν παράθυρο δείχνουν παράθυρο διατεταγμένα δίπλα-δίπλα, τα δύο από τα οποία είναι λευκό πλαίσιο, μαύρη γραμματοσειρά, μαύρο και άσπρο δείχνουν ευανάγνωστα με μια ματιά. Δερμάτινο λουράκι με πτυσσόμενο κούμπωμα, κούμπωμα επιχρυσωμένο από ανοξείδωτο ατσάλι.

Παρακολουθήστε το κλειστό κάτω μέρος του τραπεζιού πάνω στο οποίο έχει χαραγμένο το εμπορικό σήμα και παρακολουθήστε μερικές από τις σχετικές παραμέτρους. Καλό αεροστεγές για να παρέχει βάθος νερού 50 μέτρων στις λειτουργίες του ρολογιού. Κομψό ρολόι με μαύρο λουράκι, προσέξτε ολόκληρο το τμήμα που δίνει μια κομψή και κομψή ομορφιά, το μέτριο μέγεθος είναι επίσης κατάλληλο για να φορέσει, αυτό το ρολόι που φοριέται στον καρπό, να μπορεί να γίνει πιστός συνεργάτης της ζωής. Μέσα σε αυτό το ρολόι υπάρχει ένα χτύπημα στην αυτόματη μηχανική κίνηση, κίνηση, συχνότητα κραδασμών 28.800 φορές / ώρα ETA 2836-2 και μετά από την πλήρη σειρά που μπορεί να παράσχει 40ωρη ώρα ισχύος.

Αυτό το ρολόι με χρυσή θήκη με ασημί dial, δείχνει ένα πολύ χρήσιμο χαρακτηριστικό μινιμαλιστικό σχέδιο, το ρολόι δεν είναι μόνο με εξαίσια εμφάνιση μόδας, μαζί με την πρακτική ανώτερη απόδοση, είναι ένα πολύ καλό ρολόι.

Ελβετική μάρκα ρολογιών Mido καλή έμπνευση αντλήσει από την αρχιτεκτονική, αυτού του είδους η αιώνια έμπνευση και παράδοση ωρολογοποιίας συνδυάζονται για την καινοτομία εξαιρετικό ρολόι. Παρακολουθήστε το Σώμα σήμερα για να σας φέρει μια σειρά ρολογιών Mido διοικητής, διοικητής των ρολογιών εμπνευσμένο από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι, η περιοχή είναι μια κλασική συλλογή ρολογιών. Καλά και με μεγάλη λεπτομέρεια, αυτό το ρολόι ρεπλίκα αξίζει σίγουρα τα χρήματα και είναι πιθανώς ένα από τα καλύτερα ρολόγια ρεπλίκα που υπάρχουν εκεί.